0.1 Elke week een Nieuwe Les

Elke Week een Nieuwe Les

Omdat de cursus ‘rigoreus’ is, zal je snel overweldigd raken als je een aantal keren de wekelijkse lessen mist. Regelmatig de lessen lezen is aan te bevelen. Zo ondersteun je je voortgang en groei.

Wat voor mij goed heeft gewerkt en wat ik ook van andere terugkrijg dat goed heeft gewerkt, is om elke week een vaste dag en tijd te reserveren in de agenda voor het maken van een les. Een tijdslot van 1,5 uur is aanbevolen.

Het is daarbij belangrijk om te onthouden dat wat de cursus zo effectief maakt, is dat we lessen, praktijk voorbeelden en oefeningen combineren. In onze ervaring is de kans dat je het werk integreert veel groter als je de oefeningen wekelijks maakt. Mensen die de oefeningen doen, ervaren meestal meer plezier, inspiratie, verbinding en persoonlijke groei.

Reserveer een schrift, speciaal voor jezelf om de oefeningen in te maken.

De lessen worden per week vrijgegeven vanaf de dag dat je de cursus hebt aangeschaft. Dus heb je de cursus op een dinsdag aangeschaft dan komt er op de dinsdag daarna een nieuwe les vrij in deze online omgeving. Dus voor 52 weken elke week één les!

Markeer in je agenda de weekdag wanneer je de volgende Compassie les kunt verwachten.